Pieksämäen lukio

Paras lukio on Lähin lukio!

Entiset opiskelijat kertovat

Pieksämäen lukiossa opettajat ja henkilökunta ovat mukavia ja asiantuntevia ja fiilis oli todella yhtenäinen ja positiivinen opiskelijoiden kesken. Ilmapiiri oli turvallinen ja kannustava.

Entiset opiskelijat kertovat

Lukio on tähän mennessä elämäni parasta aikaa, kun sai olla lähellä kavereita, sai niin paljon erilaisia kokemuksia ja opintotarjonta oli laaja.

Anu Karppinen ympäristötieteiden yo, Helsingin yliopisto

Pieksämäen lukio sopii mielestäni kaikille, jotka lukioon suuntaavat ja joita kiinnostaa opiskella lisää yläkoulun jälkeen. Haastaa tarpeeksi ja pistää ajattelemaan itse, mutta ohjausta saa aina tarvittaessa. Opintotarjonta on myös laaja.

Pieksämäen lukio

Pieksämäen lukio on laaja-alainen yleislukio. Pieksämäen kaupungin ainoana lukiona se tarjoaa monipuoliset valmiudet lukion oppimäärään perustuviin jatko-opintoihin seutukunnan nuorille. Koulumme pyrkii kasvattamaan “kotipesästä maailmalle” ahkeria, tiedonhaluisia ja tasapainoisia nuoria. Toiminta-ajatuksemme mukaan koulumme on “Aikuistuvan nuoren yksilöllinen kasvupaikka“.

Ajankohtaista

Lakkiaiset 3.6.2023 Poleenissa

Lakkiaiset 3.6.2023 Poleenissa

Onnittelemme uusia Ylioppilaita ja kotiväkeä, sukulaisia ja ystäviä. Toivotamme kaikille ikimuistoista ja onnentäyteistä juhlapäivää. Pieksämäen lukiosta valmistuvien ylioppilaiden lakkiaiset 3.6.2023 klo 12.00-13.15 Poleenissa. Pääset lähetykseen klikkaamalla alla...

lue lisää
Onnittelut kevään 2023 uusille Ylioppilaille

Onnittelut kevään 2023 uusille Ylioppilaille

Pieksämäen lukiosta valmistuu 58 uutta Ylioppilasta. Lämpimät onnittelut uusille Ylioppilaille ja kotiväelle. Kuusi (6) uutta ylioppilasta ei ole antanut lupaa julkaista nimeään, joten lista ei ole täydellinen. Collan Raita Karoliina Hautsalo Sini-Aino Julia Heiskanen...

lue lisää

Lukuvuoden 2022-2023 toimintakertomus

Klikkaa oheista kuvaa lukeaksesi uusimman toimintakertomuksemme.

Linkit aikaisempien vuosien toimintakertomuksiin:

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä tulevia tapahtumia ei ole.

Ylioppilaskirjoitusinfoa

Ajankohtaista tietoa ylioppilaskirjoituksista näet meidän Ylioppilastutkinto ja abit -sivulta.

Opinto-opas lukuvuodelle 2023-2024

Lukuvuoden tärkeät asiat löydät opinto-oppaasta!