Pieksämäen lukio

Paras lukio on Lähin lukio!

Entiset opiskelijat kertovat

Pieksämäen lukiossa opettajat ja henkilökunta ovat mukavia ja asiantuntevia ja fiilis oli todella yhtenäinen ja positiivinen opiskelijoiden kesken. Ilmapiiri oli turvallinen ja kannustava.

Entiset opiskelijat kertovat

Lukio on tähän mennessä elämäni parasta aikaa, kun sai olla lähellä kavereita, sai niin paljon erilaisia kokemuksia ja opintotarjonta oli laaja.

Anu Karppinen ympäristötieteiden yo, Helsingin yliopisto

Pieksämäen lukio sopii mielestäni kaikille, jotka lukioon suuntaavat ja joita kiinnostaa opiskella lisää yläkoulun jälkeen. Haastaa tarpeeksi ja pistää ajattelemaan itse, mutta ohjausta saa aina tarvittaessa.

Pieksämäen lukio

Pieksämäen lukio on laaja-alainen yleislukio. Pieksämäen kaupungin ainoana lukiona se tarjoaa monipuoliset valmiudet lukion oppimäärään perustuviin jatko-opintoihin seutukunnan nuorille. Koulumme pyrkii kasvattamaan “kotipesästä maailmalle” ahkeria, tiedonhaluisia ja tasapainoisia nuoria. Toiminta-ajatuksemme mukaan koulumme on “Aikuistuvan nuoren yksilöllinen kasvupaikka“.

Ajankohtaista

Wanhojen päivä 9.2.2024

Wanhojen päivä 9.2.2024

Vuoden 2024 vanhojen päivää vietetään Pieksämäen lukiossa 9.02.2024 Tanssiesitykset alakoulujen oppilaille (Harjun koulu, Kontiopuiston koulu ja Maaselän koulu) esitetään klo 11.00. Wanhat tanssit yläkoulun ja lukion opiskelijoille sekä yleisölle avoimena esityksenä...

lue lisää

Lukuvuoden 2022-2023 toimintakertomus

Klikkaa oheista kuvaa lukeaksesi uusimman toimintakertomuksemme.

Linkit aikaisempien vuosien toimintakertomuksiin:

Tulevat tapahtumat

Opinto-opas lukuvuodelle 2023-2024

Lukuvuoden tärkeät asiat löydät opinto-oppaasta!

Abeille

Pieksämäen lukion opetussuunnitelma