Opiskelijat ja opiskelijakunta

Opis­ke­li­ja­mää­rä syk­syl­lä 2022 oli 189 opis­ke­li­jaa ja tam­mi­kuus­sa 2023 opis­ke­li­joi­ta oli 183. Vuo­sit­tain aloit­ta­va ikä­luok­ka on ja­et­tu kah­teen pe­rus­ryh­mään, joi­den koko on ol­lut noin 30 opis­ke­li­jaa. Opis­ke­li­jois­ta 57,9 % oli nai­sia. Piek­sä­mäen ulko­puo­lel­ta tu­lee 5,5 % opis­ke­li­jois­ta. Ai­kuis­ten lu­ki­o­kou­lu­tuk­sen ope­tus­suun­ni­tel­man mu­kaan yk­sit­täi­siä aine­o­pin­to­ja on suo­rit­ta­nut 8 opis­ke­li­jaa.

Opis­ke­li­ja­kun­nan hal­li­tuk­sen toi­min­ta luku­vuon­na 2022-2023

Ak­tii­vi­jä­se­niä op­pi­las­kun­nan­hal­li­tuk­ses­sa ovat pu­heen­joh­ta­ja Iivo Jänt­ti, sih­tee­ri Sara Hyn­ni­nen, vara­pu­heen­joh­ta­ja Pat­rik Jen­kins, Saj­ra Ja­ku­po­vic, Nel­la Vauh­ko­nen, Vee­ra Au­vi­nen ja Tuuk­ka Ora­nen.

Hal­li­tus jär­jes­ti luku­vuo­den ai­ka­na 6 tee­ma­päi­vää + abien tee­ma­vii­kos­ta abeil­le il­moi­tuk­sen sekä yh­tei­sen jou­lu­juh­lan. Mu­kaan mah­tui myös yksi Ese­dun kans­sa yh­tei­nen vap­pu­juh­la. Hal­li­tus päi­vit­ti ak­tii­vi­ses­ti so­me­aan ja ky­se­li siel­lä opis­ke­li­joil­ta, mitä he toi­voi­si­vat kou­luun jär­jes­tet­tä­väk­si. Hal­li­tus pyr­ki jär­jes­tä­mään myös la­nit, mut­ta idea siir­tyi ensi luku­vuo­teen. Hal­li­tus haki myös ra­hoi­tus­ta ja osti ra­hal­la luku­sa­liin vilt­te­jä, tyy­ny­jä, pala­pe­le­jä, lau­ta­pe­le­jä ja pöy­tä­ilma­kie­kon. Sa­mal­la os­tet­tiin myös herk­ku­ja, joi­ta ja­et­tiin pal­kin­nok­si en­nen jou­lu­lo­mal­le läh­töä jou­lu­juh­las­sa. Kaup­pa­reis­sus­ta pi­dim­me li­ve­lä­he­tyk­sen Ins­tag­ra­miin, jos­sa opis­ke­li­jat pys­tyi­vät re­aa­li­ai­kai­ses­ti toi­vo­maan, että mitä os­tai­sim­me. Jou­lu­juh­las­sa pai­kal­la oli jou­lu­puk­ki , joka ja­koi jo­kai­sel­le luo­kal­le suk­laa­ta ja hy­vää miel­tä. Sa­mai­nen puk­ki oli myös bin­go­i­sän­tä­nä.

Op­pi­las­kun­nan­hal­li­tuk­sen ta­voi­te oli nos­taa lu­ki­on yh­teis­hen­keä sekä edis­tää kou­lun viih­ty­vyyt­tä. Mie­les­täm­me on­nis­tuim­me ta­voit­tees­sa hy­vin. Tee­ma­päi­vien ja ilma­pii­rin ehos­tuk­sen li­säk­si hal­li­tus teki myös yh­teis­työ­tä opet­ta­jien ja reh­to­rin kans­sa esi­mer­kik­si sel­vit­tä­mäl­lä op­pi­lai­den mie­li­pi­tei­tä uut­ta luku­jär­jes­tys­tä var­ten.

Opis­ke­li­ja­kun­nan oh­jaa­va­na opet­ta­ja­na on toi­mi­nut Pir­jo Ruot­sa­lai­nen.

Hal­li­tuk­sen jä­se­niä ”kii­tos­piz­zal­la”

Tee­ma­päi­vien il­moi­tuk­sia

Toi­min­ta­ker­to­mus 2022-2023Kesä­kuu 20233.6.2023