Opiskelijat ja opiskelijakunta

Meidän jengi

Opis­ke­li­ja­mää­rä syk­syl­lä 2021 oli 189 opis­ke­li­jaa ja tam­mi­kuus­sa 2022 opis­ke­li­joi­ta oli 186. Vuo­sit­tain aloit­ta­va ikä­luok­ka on ja­et­tu kah­teen tai kol­meen pe­rus­ryh­mään, joi­den koko on ol­lut alle 30 opis­ke­li­jaa. Opis­ke­li­jois­ta 59,7 % oli nai­sia. Piek­sä­mäen ulko­puo­lel­ta tu­lee 2,2 % opis­ke­li­jois­ta. Ai­kuis­ten lu­ki­o­kou­lu­tuk­sen ope­tus­suun­ni­tel­man mu­kaan yk­sit­täi­siä aine­o­pin­to­ja on suo­rit­ta­nut 4 opis­ke­li­jaa.

Opis­ke­li­ja­kun­nan hal­li­tus 2021-2022

Pu­heen­joh­ta­ja: Kei­sa­la Kiia
Jä­se­net: Ka­ta­rii­na Sep­pä­nen, Sii­ri Met­sä­lä, Sofi Kin­nu­nen, Otto Hän­ni­nen, Lot­ta Hän­ni­nen, Anni Man­ne­lin ja Os­ka­ri Kan­kai­nen.

Pu­heen­joh­ta­ja ke­vät­luku­kau­del­la 2022: Sii­ri Met­sä­lä
Jä­se­net: Sovi Kin­nu­nen, Outi Kank­ku­nen, Vee­ra Au­vi­nen, Ma­lia Jänt­ti, Hert­ta Kyl­lö­nen ja Ma­ri­na Mink­ki­nen.

Opis­ke­li­ja­kun­nan hal­li­tus ei ole voi­nut toi­mia ko­ro­na­vi­ruk­ses­ta joh­tu­en ak­tii­vi­ses­ti lu­ki­on hy­vän ilma­pii­rin ja yh­teis­hen­gen luo­mi­sek­si. Hal­li­tuk­ses­sa on yksi­mie­li­syys sii­tä, että ra­joi­tus­ten sal­lies­sa yh­teis­hen­keä ko­rot­ta­vaa toi­min­taa on jär­jes­tet­tä­vä. Hal­li­tuk­sen jä­se­net ei­vät ole vie­rail­leet luku­vuo­den ai­ka­na opet­ta­jain­ko­kouk­sis­sa osit­tain joh­tu­en sii­tä, että opet­ta­jat ei­vät ole voi­neet ra­joi­tus­ten vuok­si ko­koon­tua sa­mas­sa ti­las­sa.

Opis­ke­li­ja­kun­nan oh­jaa­va­na opet­ta­ja­na on toi­mi­nut Pir­jo Ruot­sa­lai­nen.

Toi­min­ta­ker­to­mus 2021-2022Kesä­kuu 20224.6.2022