Taito- ja taideaineet

Arjen aherrusta ja juhlahumua!

Kuvataide

Opet­ta­ja Ari Kal­lio

Tä­nä­kin luku­vuon­na ovat opis­ke­li­ja­mää­rät eri kurs­seil­la vaih­del­leet var­sin pal­jon. Pa­kol­li­sil­la KU1 ja KU2 kur­seil­la on ol­lut run­saas­ti osal­lis­tu­jia, mut­ta va­lin­nai­sil­la kurs­seil­la opis­ke­li­ja­mää­rät ovat vaih­del­leet suu­res­ti. Kaik­ki kuva­tai­teen sy­ven­tä­vät ja so­vel­ta­vat kurs­sit on voi­tu to­teut­taa luok­ka­o­pe­tuk­se­na. It­se­näi­ses­ti on kurs­se­ja suo­ri­tet­tu jon­kin ver­ran.  Kuva­tai­teen lu­ki­o­dip­lo­min teki yksi opis­ke­li­ja ja se ar­vi­oi­tiin kii­tet­tä­väk­si. 3D-tu­los­tin on ol­lut ah­ke­ras­sa käy­tös­sä ja muu­ten­kin opis­ke­li­jat ovat ol­leet ak­tii­vi­sia ku­vis­tun­neil­la to­teut­ta­en hy­vin moni­puo­li­ses­ti töi­tään.

KU1 kurs­sin opis­ke­li­jat ah­ke­ri­na ku­vis­teh­tä­viä te­ke­mäs­sä kuva­tai­de­luo­kas­sa.

Liikunta

Opet­ta­ja Pir­jo Ruot­sa­lai­nen

Lu­ki­os­sa pa­kol­li­sia  lii­kun­ta­kurs­se­ja on kak­si. Li­säk­si lii­kun­taa on voi­nut va­li­ta esim. pal­loi­lu­kurs­sin ja hy­vin­voin­nin mer­keis­sä, li­säk­si pe­rin­teik­käät po­lo­nee­sit ja wan­hat tans­sit. Opis­ke­li­jat ovat saa­neet suun­ni­tel­la itse lii­kun­ta­kurs­sien si­säl­tö­jä opet­ta­jan opas­tuk­sel­la, näin mo­ti­vaa­tio on ol­lut hyvä kurs­sil­la lii­kut­ta­es­sa. Lii­kun­ta­kurs­seil­la on har­ras­tet­tu lii­kun­taa pe­rin­tei­sin lii­kun­ta­muo­doin, ja vih­doin­kin maa­lis­kuus­sa opis­ke­li­jat pää­si­vät esim. kun­to­sa­lil­le kos­ka ko­ro­na­ra­joi­tuk­set pois­tui­vat.

Syys­kuun alus­sa avau­tui Bola lii­kun­ta­hal­li, mis­sä lu­ki­on lii­kun­ta­tun­nit ovat. Tämä on an­ta­nut mah­dol­li­suu­den moni­puo­li­seen lii­kun­taan ja ti­laa on ol­lut hy­vin isom­mal­le­kin ryh­mäl­le.

Po­lo­nee­si esi­te­tiin Po­lee­nin näyt­tä­möl­lä vie­raa­na oman kou­lun väki, ja strii­mat­tu­na koti­jou­koil­le. Wan­ho­jen tans­sit tans­sit­tiin juh­la­vas­ti Ve­tu­ri­to­ril­la.

Po­lo­nee­sin esi­tys Po­lee­nis­sa.

Wan­hat tans­si­vat Ve­tu­ri­to­ril­la

Tou­ko­kuus­sa lii­kun­ta­tie­tee­li­ses­sä opis­ke­le­va Roni Sil­ven­noi­nen oli tu­tus­tu­mas­sa lii­kun­nan­o­pet­ta­jan työ­hön.

Musiikki

Mu­sii­kis­sa on opis­kel­tu lu­ki­on pa­kol­li­sia kurs­se­ja ja opin­to­jak­so­ja. Opet­ta­ja­na luku­vuon­na 2021-2022 on ol­lut Anna-Mari Salo-Karls­son. Mu­sii­kin­o­pe­tus on to­teu­tet­tu Hie­kan­pään kou­lun mu­siik­ki­luo­kas­sa.

Toi­min­ta­ker­to­mus 2021-2022Kesä­kuu 20224.6.2022